.

Messi fick ett skott tippad på stolpen och slog returen i ett tomt mål – och gjorde sedan en Panenka-straff för att vinna matchen.

portugal VM tröja

Mål! Queens Park Rangers 0(1), Sunderland 0(2). Lyndon Dykes omvandlar straffen med ett skott med höger fot i det nedre vänstra hörnet. argentina VM tröja

Lee, som av sina nära beskrevs som en “förtjusande oskuld”, vände sig ofta till Chelseas mittfältare Ji So-yun – sedd som “mamma” till de koreanska spelarna – och Tottenhams Cho So-hyun för att få råd.

Youri Tielemans hade tidigt öppnat målskyttet för gästerna med ett fantastiskt tillfall, som körde en ostoppbar förstagångsinsats in i nätmaskorna utanför boxen.

egypten VM tröja

Livramento, 18, och Broja, 20, har spelat tillsammans i Chelsea Academy sedan nio års ålder men Saints är förmånstagarna av Cobhams produktionsmaskin. fotbollströjor

Walsall ledde från en fjärde minuts hörna, Miller stoppade hem från nära håll efter Barrow-målvakten Paul Farman gjorde en dubbelräddning från Conor Wilkinson och Manny Monthe.

saudiarabien VM tröja

Mål! Forest Green Rovers 3, Salford City 1. Jack Aitchison skott med höger fot från utanför straffområdet till det nedre vänstra hörnet. Assisterad av Jamille Matt.