.

Imidlertid har det blitt rapportert at Mane kan bli solgt til Real Madrid, noe som potensielt vil etterlate et sted åpent for Mbappe å gå til Anfield.

Den siste av dem kom i 2008, med Ferdinand som antydet at Liverpools klasse 2019-20 ikke er på det nivået ennå. juventus drakt

Rojiblancos har en smal fordel på vei inn i sammenstøtet takket være Saul Niguezs tidlige streik mot Wanda Metropolitano i forrige måned, men historien tyder på at de røde er i stand til å velte dette underskuddet foran sine egne fans.

juventus drakt

Jurgen Klopp forventes ikke å drive en stor mengde overføringsvirksomhet i sommer, men vil kanskje ha back-up for sin relativt tynne lag.

Mål! Annan Athletic 1 (4), Stranraer 1 (3). Connor McManus konverterer straffen med et skudd med høyrebenet til nedre venstre hjørne.

Han holdt snart på med Seattle Sounders og brukte 2015 på å spille for reservelaget deres. I 2016 gikk Long på prøve med Red Bulls og ble signert til reservelaget deres, New York Red Bulls II, og tilbrakte hele 2016 -sesongen i USL.