manchester united træningstrøje børn 91429

12 years ago.

Chris Willock headede Rangers foran inde i det andet minut, før Michael Roses selvmål gjorde det til 2-0. manchester city fodboldtrøje

Ben Davies ser også ud til at være klar til et stykke tid på sidelinjen efter at have været tvunget til at trække sig tilbage fra Wales -lejren med en ‘betydelig’ skade.

Payet har i mellemtiden spillet en hovedrolle, da Marseille er klatret til andenpladsen, liggende seks point foran Rennes på tredjepladsen og siddet behageligt i en position, der ville give dem en tilbagevenden til Champions League.

David Meyler, en nylig signering fra Cork, kom til sin debut, før Darren Ward reddede et 66.-minuts straffespark fra Max Cream, efter at Sunderland-målmanden var blevet vurderet til at have bragt sin medstatter.

Toby Alderweireld kom sig også efter sin sygdom for at spille i alle tre belgiske VM -kvalifikationskampe mod Wales, Tjekkiet og Hviderusland.Mål af Nick Powell og Steven Fletcher holdt Stokes svage play-off-forhåbninger i live, da de dømte Bristol City til et syvende nederlag i hjemmet. west ham trøje